Tijdelijke woonruimte

    

Pagina 1 2 »

      

Delft

2612 Delft
Woning in Delft

Prijs: € 184.61 /mnd

Exclusief gas/water/licht

Omschrijving

Per direct hebben wij deze mooie woning beschikbaar in de gezellige Bomenbuurt in Delft. De woning bestaat uit een ruime woonkamer, 1 slaapkamers, een keuken, badkamer en een tuin en berging. Er is CV aanwezig.
Daarnaast moet je voldoende, regelmatige inkomsten hebben uit een loondienstverband, als zelfstandig ondernemer of vanuit studiefinanciering.

Inwonende kinderen en huisdieren zijn absoluut niet toegestaan. Kom je in aanmerking en heb je Interesse? Reageer dan direct!

           

Delft

2612 Delft
Diverse appartementen in Delft!

Prijs: € 180 (exclusief servicekosten) /mnd

Exclusief gas/water/licht

Omschrijving

Iedere maand krijgen wij diverse leuke woningen binnen in de Bomenbuurt in Delft. De foto's zijn voorbeeldwoningen die wij inmiddels al verhuurd hebben. De appartementen beschikken over 1 tot 3 slaapkamers.  Dit zijn woningen met 1-3 slaapkamers die direct bewoond kunnen worden. De foto's zijn van vergelijkbare woningen die al ingevuld zijn. Je gaat hier wonen op basis van bruikleen met een wederzijdse opzegtermijn van 28 dagen. Er mag maximaal met 2 personen gewoond worden. Er is voorlopig nog geen einddatum voor dit project bepaald. De aanvullende servicekosten variëren van €3 tot €29 per maand en dekken o.a. het onderhoud van de cv-ketel, de glasverzekering en het oplossen van rioolverstoppingen. Inwonende kinderen en huisdieren zijn niet toegestaan en je hebt een reguliere dagbesteding door werk, studie (HBO / WO) of een combinatie van beiden. Het is heel belangrijk dat je direct beschikbaar bent zodra wij een woning voor je hebben zodat je direct het contract kunt tekenen en er gaat wonen. Gaat dit je lukken en voldoe je aan de voorwaarden? Schrijf je dan snel in!

         

Delft

2612 Delft
Appartement in Delft!

Prijs: € 185.84 /mnd

Exclusief gas/water/licht

Omschrijving

Begin november krijgen wij deze mooie woning beschikbaar in de gezellige Bomenbuurt in Delft. De woning bestaat uit een ruime woonkamer, 3 slaapkamers, een keuken, badkamer en een balkon en berging. Daarnaast moet je voldoende, regelmatige inkomsten hebben uit een loondienstverband, als zelfstandig ondernemer of vanuit studiefinanciering.

Inwonende kinderen en huisdieren zijn absoluut niet toegestaan. Kom je in aanmerking en heb je Interesse? Reageer dan direct!

Didam

6942 Didam
Antikraak woonruimte in voormalig gemeentehuis in Didam

Prijs: € 235.00 /mnd

Inclusief gas/water/licht

Omschrijving

Tijdelijke woonruimte in een kantoorpand in het centrum van Didam. De units zijn in zeer goede staat. De voorzieningen deel je met je medebewoners. We zijn op zoek naar een nieuwe bewoner tussen de 18 en 28 jaar met verantwoordelijkheidsgevoel en voor wie het vanzelfsprekend is om met zorg met dit voormalige gemeentehuis om te gaan. Ben jij die persoon? We zien je inschrijving met interesse tegemoet!

Goes

4461 Goes

Prijs: € 220.00 /mnd

Inclusief gas/water/licht

Omschrijving

Ben jij een rustige, nette student? En ben je op zoek naar een leuke studentenkamer? Per half maart komt er een kamer beschikbaar in dit gave monumentale pand! De vergoeding die je hiervoor betaalt is slechts € 230,00 incl. GWL! Laat deze kans niet schieten en reageer direct via de oranje knop!

Heerlen

6412 Heerlen

Prijs: € 225 /mnd

Inclusief gas/water/licht

Omschrijving

Er komt een leuke woonplek beschikbaar in dit mooie gebouw in Heerlen. Lijkt het jou leuk om hier samen met andere bewoners te wonen? Ben je een geschikte kandidaat om op deze locatie te passen, netjes en zelfstandig? Reageer dan nu!

IJmuiden

1972 IJmuiden
Antikraak wonen in IJmuiden!

Prijs: € 165 tot 250 /mnd

Exclusief gas/water/licht

Omschrijving

Antikraak woningen in IJmuiden beschikbaar, dichtbij het centrum van IJmuiden en het strand. Woningen variërend van 40-100 m2. Vanaf het balkon uitkijkend op de Heerenduinen. De maandelijkse vergoeding is €165,- + de servicekosten variëren tussen de €8,30- €12,60, afhankelijk van de faciliteiten in het appartement. De woningen zijn beschikbaar voor studenten en starters (ook stelletjes). Huisdieren zijn niet toegestaan. Je komt hier te wonen op basis van een antikraak contract, wat betekent dat er een wederzijdse opzegtermijn is van 28 dagen. Inschrijven is alleen mogelijk via de website, dus reageer snel als je interesse hebt!

   

Kampen

8262 Kampen
Zelfstandige woning in Kampen

Prijs: € 165,- exclusief GWE /mnd

Exclusief gas/water/licht

Omschrijving

Binnekort hebben we deze ruime bovenwoning in Kampen beschikbaar. De ruimte beschikt over meerdere kamers en heeft een dakterras. We zijn voor deze woning op zoek naar een tweetal bewoners zonder huisdieren en kinderen. Ook vragen we de benodigde flexibelheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid die hoort bij het wonen op antikraakbasis. Als jij jezelf hier samen met een/je vriend of vriendin ziet wonen, reageer dan snel via het inschrijfformulier!

       

Nieuw Schoonebeek

7766 Nieuw Schoonebeek

Prijs: € 165.00 /mnd

Exclusief gas/water/licht

Omschrijving

Voor onze woonruimte in Nieuw-Schoonebeek zijn wij op zoek naar nieuwe bewoners. Het betreft een ruime woning met meerdere slaapkamers. De woonruimte heeft een mooie, grote tuin. Het is belangrijk dat deze onderhouden wordt. Heb jij groene vingers, ben jij een student of starter en heb jij geen kinderen of huisdieren? Dan is deze woonruimte misschien wat voor jou! Wij zijn op zoek naar een stel of 2 vrienden die op zoek zijn naar een woonruimte. Lijkt dit jou interessant? Reageer dan snel!

Oosterbeek

6812 Oosterbeek
Kamer op unieke locatie in Arnhem!

Prijs: € 265.00 /mnd

Inclusief gas/water/licht

Omschrijving

Voor een unit in een oud kantoorpand zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke bewoner. De omgeving is uniek en groen.

Wij zijn op zoek naar een bewoner tussen de 18 en 28 jaar oud, werkend en/of studerend zonder huisdieren en kinderen. Lijkt dit je wat? Schrijf je dan nu in!

Raamsdonk

4944 Raamsdonk
Bovenwoning in Raamsdonk

Prijs: € 230 /mnd

Inclusief gas/water/licht

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke zelfstandige woning op een jachthaven/vakantiepark, gelegen aan het water van de Biesbosch? Reageer dan snel op dit unieke aanbod! Het park is gelegen op 10 minuten van het busstation en de A27 en A59. Schrijf jezelf in en wie weet verhuis jij binnenkort naar deze mooie locatie!

                     

Rotterdam

3072 Rotterdam
Diverse appartementen in Rotterdam-Feijenoord!

Prijs: € 180 /mnd

Exclusief gas/water/licht

Omschrijving

Maandelijks krijgen wij leuke woningen beschikbaar in de gezellige Afrikaanderwijk in Rotterdam. De wijk ligt vlak achter de Erasmusbrug, je zit daaarom zo in het Centrum. Dit zijn woningen met 1-3 slaapkamers die direct bewoond kunnen worden. De foto's zijn van vergelijkbare woningen die al ingevuld zijn. Je gaat hier wonen op basis van bruikleen met een wederzijdse opzegtermijn van 28 dagen. Er mag maximaal met 2 personen gewoond worden. Er is voorlopig nog geen einddatum voor dit project bepaald. De aanvullende servicekosten variëren van €3 tot €29 per maand en dekken o.a. het onderhoud van de cv-ketel, de glasverzekering en het oplossen van rioolverstoppingen. Inwonende kinderen en huisdieren zijn niet toegestaan en je hebt een reguliere dagbesteding door werk, studie (HBO / WO) of een combinatie van beiden. Het is heel belangrijk dat je direct beschikbaar bent zodra wij een woning voor je hebben zodat je direct het contract kunt tekenen en er gaat wonen. Gaat dit je lukken en voldoe je aan de voorwaarden? Schrijf je dan snel in!

Pagina 1 2 »