Tijdelijke woonruimte

    

Pagina 1

        

Rotterdam

3012 Rotterdam
Penthouse Eendrachtsweg Rotterdam!

Prijs: € 1478 /mnd

Exclusief gas/water/licht

Omschrijving

Per 1 februari 2021 komt er een schitterend gerenoveerd en gemeubileerd penthouse + dakterras aan de Eendrachtsweg beschikbaar! Het pand bevindt zich midden in het centrum van Rotterdam, op steenworp afstand van de Witte de Withstraat met haar uitgaansgelegenheden, eetgelegenheden, winkels en uitvalswegen. Tevens bevindt het pand zich midden in het culturele hart van Rotterdam. Diverse musea en art galeries zijn in de directe omgeving aanwezig. Deze woning is 110m2 groot en is per direct beschikbaar, de huurprijs bedraagt €1478,- exclusief GWL en inclusief servicekosten per maand. Voor het penthouse zijn wij op zoek naar een geschikte kandidaat of een leuk stel. Huisdieren zijn niet toegestaan. Heb je interesse? Reageer dan via de website!

     

Rotterdam

3075 Rotterdam
Leuke kamer in Rotterdam Zuid

Prijs: € 390 /mnd

Inclusief gas/water/licht

Omschrijving

Per direct staat er een leuke zolderkamer vrij in een studentenhuis in Rotterdam Zuid beschikbaar. De kamer is gelegen op loopafstand van winkelcentrum Zuidplein en het openbaar vervoer. Je deelt je keukens, de balkons, badkamers en toiletten met 5 andere huisgenoten. Er is ook een tuin aanwezig, de tuin deel je ook met de bewoners van nummer 114A.
De kosten voor de kamer zijn €390 incl GWL per maand. Wij zijn op zoek naar nette studenten of starters. Klinkt dit interessant? Reageer dan snel, wij nemen dan contact op om een bezichtiging in te plannen.

     

Rotterdam

3075 Rotterdam
Studentenkamer in Rotterdam-Zuid

Prijs: € 415 /mnd

Inclusief gas/water/licht

Omschrijving

Per direct staat er een leuke kamer aan in een studentenhuis in Rotterdam Zuid. De kamer is geschikt voor een student en/of starter. De kamers zijn gelegen op loopafstand van winkelcentrum Zuidplein en het openbaar vervoer. Je deelt je keuken, badkamer, toilet en balkons met twee andere huisgenoten. Er is ook een tuin aanwezig! Prijs: €415,- incl. GWL per maand. Huisdieren zijn niet toegestaan. Klinkt dit interessant? reageer dan direct!

Pagina 1