Aanbod

    

Pagina 1 2 3 4 »

      

Amsterdam

1063 Amsterdam
Tijdelijk verhuur woningen In Amsterdam West

Prijs: € 480 tot 719.- /mnd

Exclusief gas/water/licht

Omschrijving

Unieke kans! Wil jij in aanmerking komen voor een woning in Amsterdam voor minimaal 6 maanden? Reageer snel! Wij nemen alleen reacties via de site in behandeling. Wij zijn op zoek naar een werkende en/of studerende bewoner die voldoet aan de inkomensnorm die gehanteerd wordt bij sociale huur. Het is belangrijk dat je sterk in je schoenen staat en interesse hebt om in een echte Amsterdamse volksbuurt te wonen. De ideale kandidaat heeft groene vingers en is enigszins technisch handig. Verder is het van belang dat je het huis zonder kinderen en huisdieren gaat bewonen. Tevens moet het inkomen uit meer bestaan dan een uitkering. Bij voorkeur zoeken wij iemand die binnen twee weken kan verhuizen en binnen twee dagen onderstaande gegevens kan aanleveren. Wij zijn op zoek naar een nette bewoner die snel kan schakelen. De bewoner heeft een reguliere dagbesteding waarbij hij/zij werkt of studeert (combinatie is ook mogelijk). De woning: De appartementen bestaan uit drie of vier slaapkamers. Sommige woningen zijn voorzien van een tuin. De woning is bedoeld voor één persoon of een stel. De woningen gaan in de toekomst worden gesloopt. Er zijn gebruikssporen aanwezig. De woningen bestaan uit een badkamer, keuken en drie of vier kamers. De woningen moeten nog wel worden voorzien van een vloer en raambekleding. Wij verwachten dat dit project een lange looptijd gaat hebben. Het contract is op basis van Tijdelijke Verhuur. Dit betekent dat je een halfjaar contract ontvangt en dus minimaal voor een half jaar kan huren. De opzegtermijn vanuit de bewoner bedraagt 1 maand en vanuit de eigenaar drie maanden. Wat moet je doen om in aanmerking te komen: 1. Schrijf je in op de site met een duidelijke beschrijving van jouw dagbesteding en geef aan of je voldoet aan bovenstaande punten 2. Verzamel onderstaande documenten zodat je deze klaar heb staan indien je door ons gebeld wordt: • IB60 verklaring (belastingjaar 2018) • Een kopie ID of paspoort • Werkend? Recente loonstrook • Student? Een DUO-verklaring (Bewijs Studiefinanciering) • Werkend èn studerend? Loonstrook + DUO-verklaring • Verklaring goed huurderschap (indien aanwezig) • Werkgeversverklaring Let op! Foto's zijn van een vergelijkbare woning hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Angerlo

Angerlo

Prijs: € 375 /mnd

Exclusief gas/water/licht

Omschrijving

Voor een project in Angerlo (ligt in de gemeente Zevenaar) zijn we opzoek naar enthousiaste bewoners. Het betreft een mooie zelfstandige woning met een ruime woon-/eetkamer, aparte keuken, drie slaapkamers en badkamer. Verder heeft de woning een achtertuin. Op basis van tijdelijke verhuur. Dit houdt in dat de totale duur vooraf onbekend is. De minimale termijn is 6 maanden. De opzegtermijn vanuit Alvast is 3 maanden en vanuit jou als bewoner 1 maand. Wij zijn op zoek naar 1 of 2 nette, representatieve en sociale bewoners zonder kinderen en huisdieren. De kosten zijn 375,- exclusief G/W/E. Heb jij hier interesse in? Schrijf je dan snel, gratis in!

      

Arnhem/ Velp

6882 Arnhem/ Velp
Studentenkamer in Velp/Arnhem (dichtbij HAN en van Hall Larenstein)

Prijs: € Prijs vanaf 306,- per maand incl servicekosten /mnd

Inclusief gas/water/licht

Omschrijving

Er zijn meerdere kamers beschikbaar in ons complex in Velp, een stad vlakbij Arnhem. De kamers zijn beschikbaar voor studenten. Het terrein bevat een tuin en een groot veld, geschikt om op te voetballen. De locatie is dichtbij de HAN gelegen en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voorzieningen zoals de keuken, badkamer en het toilet worden gedeeld met maximaal vier andere bewoners. De kamers worden gemeubileerd opgeleverd met een bed, matras, kussen, kast, tafel met stoelen en zijn voorzien van raambekleding. De grootte van de kamers varieert van 11 m² tot 23 m². De prijzen van de kleinste kamers beginnen bij €306 - per maand incl g/w/l, internet, afval, gebruik van de wasmachine, droger en stofzuiger. 

Contract
De kamers zijn tijdelijk beschikbaar, maar minimaal zes maanden. De opzegtermijn van Alvast is drie maanden en van u als bewoner één maand.  

Vereisten
Nette, verantwoordelijke studenten met een minimum leeftijd van 18 jaar zonder kinderen en/of huisdieren. 

Geïnteresseerd?
Neem bij vragen gerust contact op met ons kantoor in Arnhem. We geven u graag meer informatie. Enthousiast? Klik op 'Reageren' en we nemen contact met je op om een bezichtiging in te plannen.

     

Arnhem/ Velp

6882 Arnhem/ Velp
Student rooms for rent close to Arnhem

Prijs: € From 306,- inclusief servicefee per month /mnd

Inclusief gas/water/licht

Omschrijving

Description
We have multiple rooms available in our complex in Velp. The rooms are available for (international) students. The terrain contains a garden and a large field, suitable to play soccer for example. The location is close to the HAN and easily reachable by public transportation. 

Facilities such as the kitchen, bathroom and toilet are shared with a maximum of 4 other residents. The rooms will be provided furnished with a bed, mattress, pillow, table with chairs and window covering. The size of the rooms vary from 11 m² up to 23 m². The prices start at €306,- a month incl g/w/l, internet, waste and use of the washing machine, dryer and vacuum cleaner. 

Contract
The rooms are temporarily available, but for at least six months. Alvast's termination notice is three months and yours, as a resident, one month.  

Requirements
Decent, responsible students with a minimum age of 18 years without children and/or pets. 

Interested?
If you have any questions, feel free to contact our office in Arnhem. We are happy to provide you more information. Enthousiast? Go to "Reageren" and we'll contact you to plan a viewing

 

Bemmel

6681 Bemmel
Zelfstandig woonhuis Bemmel (nabij Arnhem/Nijmegen)

Prijs: € 455,55 /mnd

Exclusief gas/water/licht

Omschrijving

Voor een lopend project op basis van tijdelijke verhuur in Bemmel zijn wij regelmatig op zoek naar bewoners. Je hebt de beschikking over een zelfstandige woonruimte met eigen voorzieningen en meerdere slaapkamers. De huurprijs bedraagt 455,55 excl. GWL. Wij zijn op zoek naar representatieve starters in de leeftijd van 18 t/m 28 jaar, zonder kinderen of huisdieren. Het is belangrijk dat je (gezamenlijke) inkomen niet meer bedraagt dan 38.035,- op jaarbasis. Om dit te kunnen toetsen dien je een inkomensverklaring aan te leveren. Deze is direct gratis online te downloaden via mijn.belastingdienst.nl of gratis aan te vragen via de Belastingtelefoon op 0800 - 0543.

    

Boskamp

8121 Boskamp

Prijs: € 514.04 /mnd

Exclusief gas/water/licht

Omschrijving

Per direct hebben wij deze zelfstandige woning beschikbaar. Gelegen aan de buitenrand van het rustige dorp Boskamp (Olst) bieden wij op basis van tijdelijke verhuur deze woning aan. De woning van 86m2 beschikt over een woonkamer, keuken, bijkeuken, badkamer, slaapkamer op zowel de begane grond als eerste etage. Het pand is gelegen op het terrein van een zorginstelling waar senioren wonen. We zijn daarom op zoek naar rustige en verantwoordelijke bewoners die betrokken willen zijn in de buurt. De woning is geschikt voor maximaal 2 personen. Minderjarige kinderen en huisdieren zijn niet toegestaan. Om in aanmerking te komen voor deze woning heb je aantoonbaar voldoende en regelmatig inkomen nodig. De minimale huurperiode is 6 maanden. Daarna is het contract vanuit de tijdelijk-huurder maandelijks opzegbaar en is de opzegtermijn vanuit de verhuurder 3 maanden. Heb je interesse? Reageer dan snel!

Breda

4811 Breda
Gemeubileerde woonruimte in centrum Breda

Prijs: € 414-902 /mnd

Inclusief gas/water/licht

Omschrijving

Ben jij een student aan het BUAS en zoek jij een kamer in het centrum van Breda? Het betreft onzelfstandige, gemeubileerde kamer. Je gaat via Alvast wonen op basis van een tijdelijke huurovereenkomst. De huurprijs gaat vanaf € 414,- tot € 760,-. Dit is inclusief g/w/l en servicekosten (o.a. internet en afvallediging). De woonruimtes variëren van 12m2 tot 56m2 en zijn allen gemeubileerd (bed, kast, tafel). De keukens, toiletten, douches en gezamenlijke woonkamer deel je met je medebewoners. Dit zijn veelal internationale Buas studenten. Interesse? Reageer dan snel op dit aanbod. Er zijn nog enkele kamers beschikbaar!

      

Delft

2612 Delft
Woning in Delft

Prijs: € 184.61 /mnd

Exclusief gas/water/licht

Omschrijving

Per direct hebben wij deze mooie woning beschikbaar in de gezellige Bomenbuurt in Delft. De woning bestaat uit een ruime woonkamer, 1 slaapkamers, een keuken, badkamer en een tuin en berging. Er is CV aanwezig.
Daarnaast moet je voldoende, regelmatige inkomsten hebben uit een loondienstverband, als zelfstandig ondernemer of vanuit studiefinanciering.

Inwonende kinderen en huisdieren zijn absoluut niet toegestaan. Kom je in aanmerking en heb je Interesse? Reageer dan direct!

           

Delft

2612 Delft
Diverse appartementen in Delft!

Prijs: € 180 (exclusief servicekosten) /mnd

Exclusief gas/water/licht

Omschrijving

Iedere maand krijgen wij diverse leuke woningen binnen in de Bomenbuurt in Delft. De foto's zijn voorbeeldwoningen die wij inmiddels al verhuurd hebben. De appartementen beschikken over 1 tot 3 slaapkamers.  Dit zijn woningen met 1-3 slaapkamers die direct bewoond kunnen worden. De foto's zijn van vergelijkbare woningen die al ingevuld zijn. Je gaat hier wonen op basis van bruikleen met een wederzijdse opzegtermijn van 28 dagen. Er mag maximaal met 2 personen gewoond worden. Er is voorlopig nog geen einddatum voor dit project bepaald. De aanvullende servicekosten variëren van €3 tot €29 per maand en dekken o.a. het onderhoud van de cv-ketel, de glasverzekering en het oplossen van rioolverstoppingen. Inwonende kinderen en huisdieren zijn niet toegestaan en je hebt een reguliere dagbesteding door werk, studie (HBO / WO) of een combinatie van beiden. Het is heel belangrijk dat je direct beschikbaar bent zodra wij een woning voor je hebben zodat je direct het contract kunt tekenen en er gaat wonen. Gaat dit je lukken en voldoe je aan de voorwaarden? Schrijf je dan snel in!

         

Delft

2612 Delft
Appartement in Delft!

Prijs: € 185.84 /mnd

Exclusief gas/water/licht

Omschrijving

Begin november krijgen wij deze mooie woning beschikbaar in de gezellige Bomenbuurt in Delft. De woning bestaat uit een ruime woonkamer, 3 slaapkamers, een keuken, badkamer en een balkon en berging. Daarnaast moet je voldoende, regelmatige inkomsten hebben uit een loondienstverband, als zelfstandig ondernemer of vanuit studiefinanciering.

Inwonende kinderen en huisdieren zijn absoluut niet toegestaan. Kom je in aanmerking en heb je Interesse? Reageer dan direct!

Didam

6942 Didam
Antikraak woonruimte in voormalig gemeentehuis in Didam

Prijs: € 235.00 /mnd

Inclusief gas/water/licht

Omschrijving

Tijdelijke woonruimte in een kantoorpand in het centrum van Didam. De units zijn in zeer goede staat. De voorzieningen deel je met je medebewoners. We zijn op zoek naar een nieuwe bewoner tussen de 18 en 28 jaar met verantwoordelijkheidsgevoel en voor wie het vanzelfsprekend is om met zorg met dit voormalige gemeentehuis om te gaan. Ben jij die persoon? We zien je inschrijving met interesse tegemoet!

       

Doetinchem

Doetinchem

Prijs: € 482.70 /mnd

Exclusief gas/water/licht

Omschrijving

Voor ons project in Doetinchem zijn we op zoek naar sociale bewoners die buurtbewoners graag een handje helpen waar nodig.

Het gaat om een mooie zelfstandige woning met een woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer(s) en berging.

Er zijn 3 verschillende typen appartementen aanwezig aan de Beethovenlaan:
- Type 1: heeft één woon/slaapkamer
- Type 2: heeft een woonkamer met één aparte slaapkamer
- Type 3: heeft een woonkamer met drie aparte slaapkamers.

De woning is op basis van tijdelijke verhuur. Dit houdt in dat de totale duur vooraf onbekend is. De minimale termijn is 6 maanden. De opzegtermijn vanuit Alvast is 3 maanden en vanuit jou als bewoner 1 maand.

Wij zijn op zoek naar 1 of 2 nette, representatieve en rustige bewoners zonder kinderen en huisdieren.
De kosten zijn:
- Type 1: € 370,70,- exclusief W/E.
- Type 2: € 480,70,- exclusief W/E.
- Type 3: € 480,70,- exclusief W/E.

Heb jij hier interesse in? Schrijf je dan snel, gratis in!

Pagina 1 2 3 4 »