Aanbod


Warning: substr() expects parameter 2 to be long, string given in /home/alvast/domains/alvast.nl/public_html/beheer/includes/class.Navigate.php on line 33
    

Pagina « 1 2 3

     

Rotterdam

3075 Rotterdam
Studentenkamer in Rotterdam-Zuid

Prijs: € 415 /mnd

Inclusief gas/water/licht

Omschrijving

Per direct staat er een leuke kamer aan in een studentenhuis in Rotterdam Zuid. De kamer is geschikt voor een student en/of starter. De kamers zijn gelegen op loopafstand van winkelcentrum Zuidplein en het openbaar vervoer. Je deelt je keuken, badkamer, toilet en balkons met twee andere huisgenoten. Er is ook een tuin aanwezig! Prijs: €415,- incl. GWL per maand. Huisdieren zijn niet toegestaan. Klinkt dit interessant? reageer dan direct!

  

Tiel

4001 Tiel
Ruime kamer vlakbij station

Prijs: € 210.00 /mnd

Inclusief gas/water/licht

Omschrijving

Voor een voormalig kantoor zijn wij op korte termijn op zoek naar een nieuwe bewoner. Op basis van een bruikleenovereenkomst woon je op een unieke locatie! Je hebt een eigen ruime kamer gesitueerd in een voormalig kantoorgebouw. De voorzieningen deel je met medebewoners. De maandelijkse vergoeding bedraagt € 230,-. Verder is het belangrijk dat je geen kinderen en huisdieren hebt en dat je een starter bent in de leeftijd van 18 t/m 28 jaar. De bijgevoegde foto's betreffen voorbeeldfoto's van een kamer. Lijkt het je wat schrijf je dan snel in!

Tilburg

5021 Tilburg
Ruime kamer Tilburg

Prijs: € 323.67 /mnd

Inclusief gas/water/licht

Omschrijving

Ben jij per direct op zoek naar een kamer op een toplocatie in Tilburg? Je betaalt € 315 per mnd incl. GWL en Servicekosten. De kamer is beschikbaar op basis van Tijdelijke Verhuur. Je deelt de sanitaire faciliteiten met je medebewoners. Ben jij een nette bewoner tussen de 18 en 28 jaar zonder kinderen / huisdieren? Schrijf jezelf dan snel in!

Tricht

4196 Tricht
Zelfstandige woonruimte Tricht

Prijs: € 480 /mnd

Exclusief gas/water/licht

Omschrijving

Voor ons project in Tricht zijn wij op zoek naar nieuwe bewoners. In Tricht (nabij Tiel) hebben wij een woonruimte beschikbaar. Het betreft een zelfstandige woning met 3 slaapkamers in een rustige buurt. Op basis van tijdelijke verhuur. Dit houdt in dat de totale duur vooraf onbekend is. De minimale termijn is 6 maanden. De opzegtermijn vanuit Alvast is 3 maanden en vanuit jou als bewoner 1 maand. Wij zijn op zoek naar nette, representatieve en sociale bewoners zonder kinderen of huisdieren. Heb jij hier interesse in? Schrijf je dan snel, gratis in!

         

Venlo

5911 Venlo
Zelfstandig appartement Venlo

Prijs: € 360-405 /mnd

Inclusief gas/water/licht

Omschrijving

Per direct beschikbaar: zelfstandige appartementen in Venlo (Deken van Oppensingel) op basis van Tijdelijke Verhuur (eerste 6 maanden huurgarantie, daarna kan je tot aan de sloop van het gebouw (Julianaflat), doorhuren met een opzegtermijn van 3 maanden richting huurder en 1 maand richting verhuurder). De appartementen beschikken over 1 óf 2 slaapkamers. Nette keuken. Badkamer met toilet en balkon. De getoonde foto's zijn voorbeeld appartementen in het complex. Huurprijzen tussen € 491,94 / 545,94 per maand, incl. Servicekosten en GWL. Huurtoeslag is mogelijk (afhankelijk van je situatie). Wij zoeken nette, sociaal ingestelde huurders vanaf 18 jaar, zonder inwonende kinderen of huisdieren en met een (gezamenlijke) inkomensgrens van maximaal € 38.035 op jaarbasis. Inkomenstoets is van toepassing. Interesse in dit aanbod? Grijp je kans en reageer snel! Voor meer informatie kan je mailen naar zuid@alvast.nl

Venlo

5911 Venlo
Tijdelijke zelfstandig appartement Venlo

Prijs: € 250 /mnd

Inclusief gas/water/licht

Omschrijving

Per 18-12-2020 direct beschikbaar: zelfstandig appartement in Venlo (Deken van Oppensingel) op basis van antikraak. De verwachtte einddatum april 2021. Je betaalt slechts € 250 per maand incl. GWL en servicekosten. Wij zoeken nette, sociaal ingestelde huurders vanaf 18 jaar, zonder inwonende kinderen of huisdieren Grijp je kans en reageer snel! Voor meer informatie kan je mailen naar zuid@alvast.nl

Wehl

7031 Wehl
Zelfstandige woonruimte in Wehl, omgeving Doetinchem

Prijs: € 165 /mnd

Exclusief gas/water/licht

Omschrijving

Ben jij netjes, zelfstandig en tussen de 18-28 jaar? Wellicht zoeken wij jou voor deze hoekbungalow in Wehl! De zelfstandige woning is voorzien van woonkamer, slaapkamer, badkamer inclusief toilet, keuken, bijkeuken met een trap naar zolder en een achtertuin. En dat voor €165,00 per maand! (excl. G/W/L) Lijkt dit je wat? Schrijf je dan snel in!

Wehl

7031 Wehl
Zelfstandige woning in centrum van Wehl

Prijs: € 165.00 /mnd

Exclusief gas/water/licht

Omschrijving

Voor een voormalige seniorenwoning in Wehl zijn wij op zoek naar 1 of 2 nieuwe bewoners. Het betreft een kleine, zelfstandige woonruimte met eigen voorzieningen. De woonruimte bevindt zich in het centrum van Wehl. Wij zijn op zoek naar nette en verantwoordelijke bewoners tussen de 18 en 28 jaar zonder kinderen of huisdieren. Lijkt dit je wat? Schrijf je dan snel in!

Wolfheze

6874 Wolfheze

Prijs: € 230.00 /mnd

Inclusief gas/water/licht

Omschrijving

Voor een voormalig kerkgebouw in de omgeving van Oosterbeek zijn we opzoek naar bewoners. Je woont op basis van bruikleen. De vergoeding is € 220 inclusief G/W/E. Heb je interesse in deze woning, schrijf je dan nu gratis in!

    

Zaandam

1504 Zaandam
Tijdelijke huurwoningen in Poelenburg te Zaandam.

Prijs: € 400.- / €719.- /mnd

Exclusief gas/water/licht

Omschrijving

Iedere maand krijgen wij diverse leuke appartementen beschikbaar in de wijk Poelenburg te Zaandam. De appartementen worden aangeboden op basis van Tijdelijke Verhuur met een minimale, verplichte huurperiode van 6 maanden waarna de overeenkomst verlengd kan worden. De opzegtermijn bedraagt 3 maanden voor de eigenaar en 1 maand voor de tijdelijke huurder. Voor deze woningen geldt dat je bruto verzamelinkomen niet hoger mag zijn dan €39.055. Hier is een IB60-verklaring voor nodig die je snel en gratis kunt opvragen via: https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/werk-en-inkomen/content/hoe-kom-ik-aan-een-inkomensverklaring Daarnaast moet je voldoende, regelmatige inkomsten hebben uit een loondienstverband of vanuit studiefinanciering. Voor deze woningen heb je recht op huurtoeslag (afhankelijk van je persoonlijke situatie). Inwonende kinderen en honden zijn absoluut niet toegestaan bij tijdelijke verhuur!! De politie onderzoekt of de potentiële tijdelijke huurder in het verleden voor overlast heeft gezorgd of in het verleden met justitie in aanraking is geweest. Denk hierbij aan: geluidshinder, vervuiling, openbare dronkenschap, beledigingen en intimidatie, gewelddadigheden, bedreiging, vernieling, vandalisme, maar ook om radicaliserende en extremistische gedragingen. Woningzoekers krijgen voorrang indien zij aan de volgende voorwaarde voldoen: Je werkt bij een maatschappelijke organisatie, overheid, in de zorg of onderwijs. Mocht je hieraan voldoen dan is het belangrijk dat je dit bij je inschrijving vermeld. Verzamel onderstaande documenten zodat je deze klaar heb staan indien je door ons gebeld wordt: • IB60 verklaring (belastingjaar 2019) • Een kopie ID of paspoort • Werkend? Recente loonstrook • Student? Een DUO-verklaring (Bewijs Studiefinanciering) • Werkend èn studerend? Loonstrook + DUO-verklaring Kom je in aanmerking en heb je Interesse? Schrijf je dan gratis i

Pagina « 1 2 3