Aanbod


Warning: substr() expects parameter 2 to be long, string given in /home/alvast/domains/alvast.nl/public_html/beheer/includes/class.Navigate.php on line 33
    

Pagina « 1 2 3 »

            

Groningen

9711 Groningen
Uniek aanbod, wonen in hartje Groningen!

Prijs: € 955.44 /mnd

Exclusief gas/water/licht

Omschrijving

Kom jij wonen in hartje Groningen? Groningen is een bruisende veelzijdige stad met veel historie en cultuur. Alvast biedt jou de kans om midden in deze prachtige stad te wonen! In de winkelstraat hebben wij dit monumentale appartement beschikbaar. Dit appartement van 116 m2bevindt zich boven de gezellige winkelstraat. Er is een ruime woonkamer, keuken, badkamer, 3 slaapkamers, een ruime (opberg)zolder en er is een dakterras. Zet één voet buiten de deur en je staat in de hippe binnenstad en met 7 minuten wandelen ben je bij het station.
 
Om in aanmerking te komen voor deze woning heb je aantoonbaar voldoende en regelmatig inkomen nodig. Je gaat hier wonen op basis van Tijdelijke Verhuur met een minimale, verplichte huurperiode van 3 maanden. Hierna geldt er een opzegtermijn van 2 maanden voor Alvast en 1 maand voor de huurder. Minderjarige kinderen en huisdieren zijn niet toegestaan.
 
Wil jij hier wonen? Reageer dan snel via de oranje button!

            

Groningen

9711 Groningen
Uniek aanbod, wonen in hartje Groningen!

Prijs: € 955.44 /mnd

Exclusief gas/water/licht

Omschrijving

Kom jij wonen in hartje Groningen? Groningen is een bruisende veelzijdige stad met veel historie en cultuur. Alvast biedt jou de kans om midden in deze prachtige stad te wonen! In de winkelstraat hebben wij dit monumentale appartement beschikbaar. Dit appartement van 122 m2 bevindt zich boven de gezellige winkelstraat.  Er is een ruime woonkamer, keuken, badkamer, 3 slaapkamers, een zolder en er is een dakterras. Zet één voet buiten de deur en je staat in de hippe binnenstad en met 7 minuten wandelen ben je bij het station.
 
Om in aanmerking te komen voor deze woning heb je aantoonbaar voldoende en regelmatig inkomen nodig. Je gaat hier wonen op basis van Tijdelijke Verhuur met een minimale, verplichte huurperiode van 3 maanden. Hierna geldt er een opzegtermijn van 2 maanden voor Alvast en 1 maand voor de huurder. Minderjarige kinderen en huisdieren zijn niet toegestaan.
 
Wil jij hier wonen? Reageer dan snel via de oranje button!

Heerde

8181 Heerde
Tijdelijke woonruimte Heerde

Prijs: € 230.00 /mnd

Inclusief gas/water/licht

Omschrijving

Voor een voormalige gemeentewerf in Heerde zoeken wij een stel of één persoon. Het betreft een interessant pand met veel ruimte nabij het centrum. Jij voldoet aan de volgende profielschets: zelfstandig, netjes, initiatiefrijk en geen kinderen of huisdieren. Verder ben je iemand die zijn of haar hand niet omdraait voor een lichte bewakingsfunctie. De vergoeding bedraagt € 200,- incl. GWL. Ben jij wie wij zoeken? Reageer dan snel!

IJmuiden

1972 IJmuiden
Antikraak wonen in IJmuiden!

Prijs: € 165 tot 250 /mnd

Exclusief gas/water/licht

Omschrijving

Antikraak woningen in IJmuiden beschikbaar, dichtbij het centrum van IJmuiden en het strand. Woningen variërend van 40-100 m2. Vanaf het balkon uitkijkend op de Heerenduinen. De maandelijkse vergoeding is €165,- + de servicekosten variëren tussen de €8,30- €12,60, afhankelijk van de faciliteiten in het appartement. De woningen zijn beschikbaar voor studenten en starters (ook stelletjes). Huisdieren zijn niet toegestaan. Je komt hier te wonen op basis van een antikraak contract, wat betekent dat er een wederzijdse opzegtermijn is van 28 dagen. Inschrijven is alleen mogelijk via de website, dus reageer snel als je interesse hebt!

Kaatsheuvel

5171 Kaatsheuvel
Bijzonder wonen in Kaatsheuvel

Prijs: € 1000 /mnd

Exclusief gas/water/licht

Omschrijving

Voor de voormalige pastorie in kaatsheuvel zijn wij op zoek naar één huishouden zonder kinderen onder de 18 jaar. Het authentieke pand is tijdelijk beschikbaar en beschikt over 8 slaapkamers, twee keukens, twee badkamers, een toilet en een ruime tuin. Reageer snel om kans te maken op dit uitzonderlijke aanbod. 

  

Meppel

7943 Meppel
Woonruimte omgeving Zwolle

Prijs: € N.O.T.K. /mnd

Inclusief gas/water/licht

Omschrijving

NEDERLANDS | Ha student! Op zoek naar huisvesting in Meppel? Alvast biedt jou de kans om te wonen in College Campus Meppel! College Campus Meppel is een campus met ruime studentenkamers op basis van tijdelijke verhuur. Het volledig omgebouwde kantoorpandis ruimte voor 82 (inter)nationale studenten. De kamers variëren in grootte tussen de 17m² en 33m² en de maandelijkse huur ligt tussen de €357,- en de €484,- afhankelijk van de grootte van de ruimte. Dit is inclusief g/w/l en internet. Alle kamers zijn gemeubileerd en beschikken over een bed, kast, bureau, stoel en nachtkastje. Daarnaast zijn er verschillende gemeenschappelijke ruimtes. Je deelt de douches, toiletten en keukens met de medebewoners. Ook is er een wasserette in het gebouw waar je tegen een kleine vergoeding kan wassen en drogen. Het openbaar vervoer is op circa vijf minuten lopen. Bekijk de College Campus Meppel vanbinnen: https://youtu.be/hbv9KUJ1AE8 Jouw studententijd doorbrengen in College Campus Meppel? Na ondertekening van je tijdelijke huurovereenkomst gaat de minimale huurperiode van 6 maanden in, daarna is het contract maandelijks opzegbaar. Inschrijven voor de College Campus Meppel doe je via de oranje knop ‘reageren’. ______________________________________________________________ ENGLISH | Hi student! Are you looking for housing in Meppel? Don't look further and check out our College Campus Meppel! College Campus Meppel is a campus with spacious student rooms based on temporary rent. In a completely converted office buidling we’ve created room for 82 (inter)national students. The rooms vary in size between 17 m² and 33 m² and the monthly rent is between €357,- en €484,- depending on the size of the room. This includes utilities and internet. All rooms are furnished and have a bed, wardrobe, desk, chair and bedside table. There are common areas you share with other students such as the showers, toilets and kitchen. In the building we’ve created a laundromat with wasing machines and dryers which you can use for a small fee. Public transport can be reached in a five-minute walk. Check out College Campus Meppel from the inside: https://youtu.be/hbv9KUJ1AE8 Would you like to live here during your exchange study in Meppel? After signing a temporary rental agreement, the minimum rental period of 6 months starts, after which the contract can be canceled monthly. You can register for a room in College Campus Meppel by clicking on the orange button: ‘REAGEREN’.

       

Nieuw Schoonebeek

7766 Nieuw Schoonebeek

Prijs: € 165.00 /mnd

Exclusief gas/water/licht

Omschrijving

Voor onze woonruimte in Nieuw-Schoonebeek zijn wij op zoek naar nieuwe bewoners. Het betreft een ruime woning met meerdere slaapkamers. De woonruimte heeft een mooie, grote tuin. Het is belangrijk dat deze onderhouden wordt. Heb jij groene vingers, ben jij een student of starter en heb jij geen kinderen of huisdieren? Dan is deze woonruimte misschien wat voor jou! Wij zijn op zoek naar een stel of 2 vrienden die op zoek zijn naar een woonruimte. Lijkt dit jou interessant? Reageer dan snel!

Rijnsburg

2231 Rijnsburg
Woning in Rijnsburg

Prijs: € 475.43 /mnd

Exclusief gas/water/licht

Omschrijving

Eind december krijgen wij deze woning beschikbaar in Rijnsburg, vlakbij Leiden. De woning bestaat uit een grote woonkamer, keuken met opbergschuur en 2 slaapkamers. De woning beschikt over een mooie tuin. Je gaat hier wonen op basis van Tijdelijke Verhuur met een minimale, verplichte huurperiode van 6 maanden waarna door gehuurd wordt met een opzegtermijn van 3 maanden voor de eigenaar en 1 maand voor de bewoner. Voor deze woningen geldt dat je bruto verzamelinkomen maximaal €39.055 bedraagt. Minderjarige kinderen en huisdieren zijn helaas niet toegestaan. Interesse? Schrijf je dan snel in!

Rijnsburg

2231 Rijnsburg
Woning in Rijnsburg

Prijs: € 475.43 /mnd

Exclusief gas/water/licht

Omschrijving

Half december krijgen wij deze woning beschikbaar in Rijnsburg, vlakbij Leiden. De woning bestaat uit een grote woonkamer, keuken met opbergschuur en 3 slaapkamers. De woning beschikt over een tuin. Je gaat hier wonen op basis van Tijdelijke Verhuur met een minimale, verplichte huurperiode van 6 maanden waarna door gehuurd wordt met een opzegtermijn van 3 maanden voor de eigenaar en 1 maand voor de bewoner. Voor deze woningen geldt dat je bruto verzamelinkomen maximaal €39.055 bedraagt. Minderjarige kinderen en huisdieren zijn niet toegestaan bij tijdelijke verhuur. Interesse? Schrijf je dan snel in!

         

Rotterdam

3073 Rotterdam
Woning in Rotterdam

Prijs: € 481.72 /mnd

Exclusief gas/water/licht

Omschrijving

Per direct hebben wij deze mooie, ruime woning beschikbaar bij het gezellige Patrimoniumshof in Rotterdam-Zuid. De woning bestaat uit een ruime woonkamer, 3 slaapkamers, een keuken, badkamer en een tuin. Je gaat hier wonen op basis van Tijdelijke Verhuur met een minimale, verplichte huurperiode van 6 maanden waarna door gehuurd kan worden met een opzegtermijn van 3 maanden voor de eigenaar en 1 maand voor de bewoner. Voor deze woningen geldt dat je bruto verzamelinkomen niet hoger is dan €39.055. Hier is een IB60-verklaring voor nodig, die gratis opgevraagd kan worden via: https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/werk-en-inkomen/content/hoe-kom-ik-aan-een-inkomensverklaring

Daarnaast moet je voldoende, regelmatige inkomsten hebben uit een loondienstverband, als zelfstandig ondernemer of vanuit studiefinanciering. Inwonende kinderen en huisdieren zijn niet toegestaan bij tijdelijke verhuur. Kom je in aanmerking en heb je Interesse? Schrijf je dan snel in!

        

Rotterdam

3012 Rotterdam
Penthouse Eendrachtsweg Rotterdam!

Prijs: € 1478 /mnd

Exclusief gas/water/licht

Omschrijving

Per 1 februari 2021 komt er een schitterend gerenoveerd en gemeubileerd penthouse + dakterras aan de Eendrachtsweg beschikbaar! Het pand bevindt zich midden in het centrum van Rotterdam, op steenworp afstand van de Witte de Withstraat met haar uitgaansgelegenheden, eetgelegenheden, winkels en uitvalswegen. Tevens bevindt het pand zich midden in het culturele hart van Rotterdam. Diverse musea en art galeries zijn in de directe omgeving aanwezig. Deze woning is 110m2 groot en is per direct beschikbaar, de huurprijs bedraagt €1478,- exclusief GWL en inclusief servicekosten per maand. Voor het penthouse zijn wij op zoek naar een geschikte kandidaat of een leuk stel. Huisdieren zijn niet toegestaan. Heb je interesse? Reageer dan via de website!

     

Rotterdam

3075 Rotterdam
Leuke kamer in Rotterdam Zuid

Prijs: € 390 /mnd

Inclusief gas/water/licht

Omschrijving

Per direct staat er een leuke zolderkamer vrij in een studentenhuis in Rotterdam Zuid beschikbaar. De kamer is gelegen op loopafstand van winkelcentrum Zuidplein en het openbaar vervoer. Je deelt je keukens, de balkons, badkamers en toiletten met 5 andere huisgenoten. Er is ook een tuin aanwezig, de tuin deel je ook met de bewoners van nummer 114A.
De kosten voor de kamer zijn €390 incl GWL per maand. Wij zijn op zoek naar nette studenten of starters. Klinkt dit interessant? Reageer dan snel, wij nemen dan contact op om een bezichtiging in te plannen.

Pagina « 1 2 3 »