Aanbod


Warning: substr() expects parameter 2 to be long, string given in /home/alvast/domains/alvast.nl/public_html/beheer/includes/class.Navigate.php on line 33
    

Pagina 1 2 3 »

Angerlo

Angerlo

Prijs: € 375 /mnd

Exclusief gas/water/licht

Omschrijving

Voor een project in Angerlo (ligt in de gemeente Zevenaar) zijn we opzoek naar enthousiaste bewoners. Het betreft een mooie zelfstandige woning met een ruime woon-/eetkamer, aparte keuken, drie slaapkamers en badkamer. Verder heeft de woning een achtertuin. Op basis van tijdelijke verhuur. Dit houdt in dat de totale duur vooraf onbekend is. De minimale termijn is 6 maanden. De opzegtermijn vanuit Alvast is 3 maanden en vanuit jou als bewoner 1 maand. Wij zijn op zoek naar 1 of 2 nette, representatieve en sociale bewoners zonder kinderen en huisdieren. De kosten zijn 375,- exclusief G/W/E. Heb jij hier interesse in? Schrijf je dan snel, gratis in!

      

Arnhem/ Velp

6882 Arnhem/ Velp
Studentenkamer in Velp/Arnhem (dichtbij HAN en van Hall Larenstein)

Prijs: € Prijs vanaf 306,- per maand incl servicekosten /mnd

Inclusief gas/water/licht

Omschrijving

Er zijn meerdere kamers beschikbaar in ons complex in Velp, een stad vlakbij Arnhem. De kamers zijn beschikbaar voor studenten. Het terrein bevat een tuin en een groot veld, geschikt om op te voetballen. De locatie is dichtbij de HAN gelegen en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voorzieningen zoals de keuken, badkamer en het toilet worden gedeeld met maximaal vier andere bewoners. De kamers worden gemeubileerd opgeleverd met een bed, matras, kussen, kast, tafel met stoelen en zijn voorzien van raambekleding. De grootte van de kamers varieert van 11 m² tot 23 m². De prijzen van de kleinste kamers beginnen bij €306 - per maand incl g/w/l, internet, afval, gebruik van de wasmachine, droger en stofzuiger. 

Contract
De kamers zijn tijdelijk beschikbaar, maar minimaal zes maanden. De opzegtermijn van Alvast is drie maanden en van u als bewoner één maand.  

Vereisten
Nette, verantwoordelijke studenten met een minimum leeftijd van 18 jaar zonder kinderen en/of huisdieren. 

Geïnteresseerd?
Neem bij vragen gerust contact op met ons kantoor in Arnhem. We geven u graag meer informatie. Enthousiast? Klik op 'Reageren' en we nemen contact met je op om een bezichtiging in te plannen.

     

Arnhem/ Velp

6882 Arnhem/ Velp
Student rooms for rent close to Arnhem

Prijs: € From 306,- inclusief servicefee per month /mnd

Inclusief gas/water/licht

Omschrijving

Description
We have multiple rooms available in our complex in Velp. The rooms are available for (international) students. The terrain contains a garden and a large field, suitable to play soccer for example. The location is close to the HAN and easily reachable by public transportation. 

Facilities such as the kitchen, bathroom and toilet are shared with a maximum of 4 other residents. The rooms will be provided furnished with a bed, mattress, pillow, table with chairs and window covering. The size of the rooms vary from 11 m² up to 23 m². The prices start at €306,- a month incl g/w/l, internet, waste and use of the washing machine, dryer and vacuum cleaner. 

Contract
The rooms are temporarily available, but for at least six months. Alvast's termination notice is three months and yours, as a resident, one month.  

Requirements
Decent, responsible students with a minimum age of 18 years without children and/or pets. 

Interested?
If you have any questions, feel free to contact our office in Arnhem. We are happy to provide you more information. Enthousiast? Go to "Reageren" and we'll contact you to plan a viewing

 

    

Bemmel

6681 Bemmel
Zelfstandig woonhuis Bemmel (nabij Arnhem/Nijmegen)

Prijs: € 456.15 /mnd

Exclusief gas/water/licht

Omschrijving

Voor een lopend project op basis van tijdelijke verhuur in Bemmel zijn wij regelmatig op zoek naar bewoners. Je hebt de beschikking over een zelfstandige woonruimte met eigen voorzieningen en meerdere slaapkamers. De huurprijs bedraagt € 456,75 excl. GWL. Wij zijn op zoek naar representatieve starters in de leeftijd van 18 t/m 28 jaar, zonder kinderen of huisdieren. Het is belangrijk dat je (gezamenlijke) inkomen niet meer bedraagt dan € 38.035,- op jaarbasis. Om dit te kunnen toetsen dien je een inkomensverklaring aan te leveren. Deze is direct gratis online te downloaden via mijn.belastingdienst.nl of gratis aan te vragen via de Belastingtelefoon op 0800 - 0543.

    

Boskamp

8121 Boskamp

Prijs: € 514.04 /mnd

Exclusief gas/water/licht

Omschrijving

Per direct hebben wij deze zelfstandige woning beschikbaar. Gelegen aan de buitenrand van het rustige dorp Boskamp (Olst) bieden wij op basis van tijdelijke verhuur deze woning aan. De woning van 86m2 beschikt over een woonkamer, keuken, bijkeuken, badkamer, slaapkamer op zowel de begane grond als eerste etage. Het pand is gelegen op het terrein van een zorginstelling waar senioren wonen. We zijn daarom op zoek naar rustige en verantwoordelijke bewoners die betrokken willen zijn in de buurt. De woning is geschikt voor maximaal 2 personen. Minderjarige kinderen en huisdieren zijn niet toegestaan. Om in aanmerking te komen voor deze woning heb je aantoonbaar voldoende en regelmatig inkomen nodig. De minimale huurperiode is 6 maanden. Daarna is het contract vanuit de tijdelijk-huurder maandelijks opzegbaar en is de opzegtermijn vanuit de verhuurder 3 maanden. Heb je interesse? Reageer dan snel!

Breda

4811 Breda
Gemeubileerde woonruimte in centrum Breda

Prijs: € 414-902 /mnd

Inclusief gas/water/licht

Omschrijving

Ben jij op zoek jij een kamer in het centrum van Breda? Het betreft onzelfstandige, gemeubileerde kamer. Je gaat via Alvast wonen op basis van een tijdelijke huurovereenkomst. De huurprijs gaat vanaf € 338,- tot € 610,-. Dit is inclusief g/w/l en servicekosten (o.a. internet en afvallediging). De woonruimtes variëren van 12m2 tot 56m2 en zijn allen gemeubileerd (bed, kast, tafel). De keukens, toiletten, douches en gezamenlijke woonkamer deel je met je medebewoners. Dit zijn veelal internationale Buas studenten. Interesse? Reageer dan snel op dit aanbod. Er zijn nog enkele kamers beschikbaar!

Didam

6942 Didam
Antikraak woonruimte in voormalig gemeentehuis in Didam

Prijs: € 235.00 /mnd

Inclusief gas/water/licht

Omschrijving

Tijdelijke woonruimte in het voormalig gemeentehuis in het centrum van Didam. De units zijn in zeer goede staat. De voorzieningen deel je met je medebewoners. We zijn op zoek naar een nieuwe bewoner tussen de 18 en 28 jaar met verantwoordelijkheidsgevoel en voor wie het vanzelfsprekend is om met zorg met dit voormalige gemeentehuis om te gaan. Ben jij die persoon? We zien je inschrijving met interesse tegemoet!

       

Doetinchem

Doetinchem
Zelfstandig appartement in Doetinchem

Prijs: € 405.70 /mnd

Exclusief gas/water/licht

Omschrijving

Voor ons project in Doetinchem zijn we op zoek naar sociale bewoners die buurtbewoners graag een handje helpen waar nodig.

Het gaat om een mooie zelfstandige woning met een woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer(s) en berging.

Er zijn 3 verschillende typen appartementen aanwezig aan de Beethovenlaan:
- Type 1: heeft één woon/slaapkamer
- Type 2: heeft een woonkamer met één aparte slaapkamer
- Type 3: heeft een woonkamer met twee aparte slaapkamers.
- Type 4: heeft een woonkamer met drie aparte slaapkamers.

De woning is op basis van tijdelijke verhuur. Dit houdt in dat de totale duur vooraf onbekend is. De minimale termijn is 6 maanden. De opzegtermijn vanuit Alvast is 3 maanden en vanuit jou als bewoner 1 maand.

Wij zijn op zoek naar 1 of 2 nette, representatieve en rustige bewoners zonder kinderen en huisdieren.
De kosten zijn:
- Type 1: € 295,70,- exclusief W/E.
- Type 2: € 295,70,- exclusief W/E.
- Type 3: € 405,70,- exclusief W/E.
- Type 4: € 405,70,- exclusief W/E.

Heb jij hier interesse in? Schrijf je dan snel en gratis in!

Gendt

Gendt
Tijdelijke woonruimte Gendt

Prijs: € 450 /mnd

Exclusief gas/water/licht

Omschrijving

Eengezinswoningen Voor ons project in Gendt ( ligt tussen Arnhem en Nijmegen ) zijn we opzoek naar enthousiaste bewoners. Het betreft een mooie zelfstandige woning met een ruime woon-/eetkamer, aparte keuken, drie slaapkamers, badkamer en zolder. Verder heeft de woning een ruime voor en achtertuin. De voorzieningen zijn op loopafstand. Op basis van tijdelijke verhuur. Dit houdt in dat de totale duur vooraf onbekend is. De minimale termijn is 6 maanden. De opzegtermijn vanuit Alvast is 3 maanden en vanuit jou als bewoner 1 maand. Wij zijn op zoek naar 1 of 2 nette, representatieve en sociale bewoners zonder kinderen en huisdieren. De kosten zijn 450,- exclusief G/W/E. Heb jij hier interesse in? Schrijf je dan snel, gratis in!

Gendt

Gendt
Tijdelijk woonruimte Gendt

Prijs: € 425 /mnd

Exclusief gas/water/licht

Omschrijving

Voor ons project in Gendt ( ligt tussen Arnhem en Nijmegen ) zijn we opzoek naar enthousiaste bewoners. Het betreft een mooie zelfstandige woning met een ruime woon-/eetkamer, keuken, slaapkamer, badkamer en zolder. Verder heeft de woning een voor en achtertuin. De voorzieningen zijn op loopafstand. De woning wordt aangeboden op basis van een tijdelijke verhuur. Dit houdt in dat de totale duur vooraf onbekend is. De minimale termijn is 6 maanden. De opzegtermijn vanuit Alvast is 3 maanden en vanuit jou als bewoner 1 maand. Wij zijn op zoek naar 1 of 2 nette, representatieve en sociale bewoners zonder kinderen en huisdieren. De kosten zijn 425,- exclusief G/W/E. Heb jij hier interesse in? Schrijf je dan snel, gratis in!

Giesbeek

Giesbeek

Prijs: € 310 /mnd

Exclusief gas/water/licht

Omschrijving

Voor een project in Giesbeek zijn we opzoek naar enthousiaste bewoners. Het betreft een mooie zelfstandige woning met een ruime woon-/eetkamer, keuken, slaapkamer, badkamer. Verder heeft de woning een voor en achtertuin. De voorzieningen zijn op loopafstand. De woning wordt aangeboden op basis van een tijdelijke verhuur. Dit houdt in dat de totale duur vooraf onbekend is. De minimale termijn is 6 maanden. De opzegtermijn vanuit Alvast is 3 maanden en vanuit jou als bewoner 1 maand. Wij zijn op zoek naar 1 of 2 nette, representatieve en sociale bewoners zonder kinderen en huisdieren. De kosten zijn 310,- exclusief G/W/E. Heb jij hier interesse in? Schrijf je dan snel, gratis in!

         

Groningen

9711 Groningen
Uniek aanbod, wonen in hartje Groningen!

Prijs: € 965.07 /mnd

Exclusief gas/water/licht

Omschrijving

Kom jij wonen in hartje Groningen? Groningen is een bruisende veelzijdige stad met veel historie en cultuur. Alvast biedt jou de kans om midden in deze prachtige stad te wonen! In de winkelstraat hebben wij dit monumentale appartement beschikbaar. Dit appartement van 140 m2 bevindt zich boven de gezellige winkelstraat. Er is een ruime woonkamer, keuken, badkamer, 5 slaapkamers en er is een dakterras. Zet één voet buiten de deur en je staat in de hippe binnenstad en met 7 minuten wandelen ben je bij het station.
 
Om in aanmerking te komen voor deze woning heb je aantoonbaar voldoende en regelmatig inkomen nodig. Je gaat hier wonen op basis van Tijdelijke Verhuur met een minimale, verplichte huurperiode van 3 maanden. Hierna geldt er een opzegtermijn van 2 maanden voor Alvast en 1 maand voor de huurder. Minderjarige kinderen en huisdieren zijn niet toegestaan.
 
Wil jij hier wonen? Reageer dan snel via de oranje button!

Pagina 1 2 3 »